Här presenteras vi som ringer med röster, bakgrund och sin andra sysselsättning.
Vill du vara en av oss, besök denna sida

Annika Thunberg 

Kreativ och glad människa. Resultat är till för att levereras. Nätverkar mycket och gärna, ofta på nya platser och på nätet. Annika har lätt att plocka upp en tråd och samtala, ringa och pratas när som helst det behövs.

LYSSNA PÅ ANNIKA

Verksamhet: Slipparinga VD, tjänster genom markantkonsult, ALMI mentor, affärsrådgivning och föreläsningar under #allakanringa

Hemsida: 45 min konsultation

Annika Thunberg 
076 393 04 96
0768 98 98 01
annika@slipparinga.se

Marika Bergkvist

Från en bakgrund i ringandet, tar Marika sina kunskaper till Slipparinga. Hon är en van talare och gillar verkligen både att ringa relativt kallt, ringa för andra och att få resultat.

LYSSNA PÅ MARIKA

Verksamhet: Säljer inkassotjänster inkl kundbesök, bokar möten åt ett IT- och affärsutvecklingsföretag och är återförsäljare av större ringlistor genom egen firma.


Ing-Marie Berndtsson

Ing-Marie är lugn och metodisk med lång erfarenhet av försäljning och duktig på avslut. Hon är fantastisk på att skapa förtroende vilket är en förutsättning när man ringer hos Slipparinga!

LYSSNA PÅ ING-MARIE

Verksamhet: administration och försäljning inom det egna företaget Consila AB. Ing-Marie har också arbetat med Stöd och Matchning samt undervisar


Anders Björkman

Magiker på kvällarna som “Anders Fox” och ringare på dagen, Anders är en svensk som är bosatt i Köpenhamn. En säker och säljande röst som verkligen vill uppnå resultat.

LYSSNA PÅ ANDERS

Verksamhet: Anders Fox magiker, tävlar i Nordiska mästerskapen, gig och driver verksamheten Barmagi


Hemsida: www.barmagi.se


Maria Bökman

En säljare ut i fingerspetsarna som även drivit egen import och försäljning samt butik. Maria är smålänning i Skåne och har en lugn och lyssnande röst.

LYSSNA PÅ MARIA

Verksamhet: Idag ger Maria mervärde genom sitt uppdrag som finansiell kontakt.

Företag: aktiebolag Gemervärde AB
Hemsida: www.gemervarde.se


Lars Dahlman

Lars har en bakgrund inom försäljning sedan många år. Med lugn röst och hjärtat på rätta stället, lyssnar han in kunderna.

LYSSNA PÅ LARS

Verksamhet: En stiftelse för att främja ungdomar, kvinnor, barn och paraidrottare. Eget aktiebolag.

073 65 65 327
lars@slipparinga.se

Anna Fundin

Anna har jobbat inom de traditionellt tekniska och manliga branschen med facilitering, metodstöd och numera utbildning. 

Verksamhet: Anna har startat ett initativ att intressera fler flickor, tjejer och kvinnor för denna bransch utöver att arbeta med Paradigma.

Företag: Paradigma AB


Gunilla Larsdotter

Med erfarenhet bland annat som chef och utredare inom offentlig sektor är Gunilla lugn och trovärdig.

Verksamhet: Jobbar som konsult med ledarskap och förändring samt skriver blandade texter till roman och i framtiden även en barnbok genom egen firma

LYSSNA PÅ GUNILLA

Jenny Åberg

Som försäljningschef på medicintekniskt internationellt företag kan Jenny agera diplomatiskt i de flesta situationer. Jenny etablerar en verksamhet i Sverige för business styling. 

LYSSNA PÅ JENNY

Verksamhet: Proper style by J genom egen firma. Stylar och ökar försäljningen hos bolagen hon jobbar med. Jenny arrangerar även event och är konferencier.

Hemsida: ProperstylebyJ.seVill du ha ditt namn, foto och länk till ditt företag här?
Kika in på denna sida: www.slipparinga.se/karriar