Hur fungerar det med 50 samtal?

Jag fick en fråga och jag märker att jag skriver ungefär samma svar varje gång – och verkligen njuter av det. Jag fullkomligt älskar att prata om Slipparinga och hur vi kan hjälpa dig som företagare! Jag som skrivit heter Annika Thunberg, du kan lyssna på mig här

Nu publicerar jag ett av mina svar här som gäller för 50 samtal


För 50 samtal förser du Slipparinga med 50 nummer eller om du vill att vi hjälper dig via tjänsten “Sökljus 1” så går det bra (då får du ca 100 företag och kontakter att prioritera mellan).

Det kan också vara färre än 50, och då frågar jag vilka dina topp-10 är – och sätter extra fokus på just dessa, de SKA vi nå – eller så ska du veta varför vi inte gjort det. 

Om du tar fram en egen lista så brukar det bli lite färre men oftast är de klockrena eftersom det är DU som valt dem efter DIN business och de är DESSA du vill fakturera! När vi ringer blir det ungefär “varför skulle de säga nej?” när det är en perfect match mellan budskap, mottagare och säljare? 

Vi ringer 3 gånger på alla kontakter om vi inte får svar (eller upp till 5-6 gånger om det är prioriterade kunder och kortare lista). Vi rapporterar per samtal och all information från samtalen och eventuellt uppdaterad kontaktinformation får du i en rapport efter våra 14 dagar. 

Du får också en säljanalys där vi utvärderar och kommenterar målgrupp, segmentering, budskap och lägger till en egen tanke hur du kan utveckla för att uppnå än bättre business! Vi är inga duvungar som ringer, utan det är gedigen erfarenhet – och vi vill verkligen att det ska gå bra för dig! 

Vi är bäst i samtalet, vi har trevliga samtal.

Man kan se Slipparinga som personlig telemarketing och ett mellanting mellan marknadsundersökning och på köpet få kunder. Lite speciellt men jag tror på denna approach, och att man kan blanda ren telemarketing (helt kalla samtal) med mail automation och leadpages – köpvägen har blivit längre. Jag ser  det som att antingen påbörjar man den med samtal, eller väver in under vägens gång. 

Åh – vad jag går igång på det här! Jag ringer väldigt gärna dig för att se hur vi skulle kunna matcha in er funnel för nya kunder! 


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *