Annika Thunberg
VD och grundare av Slipparinga

Hur svårt kan det vara? 

2013 började Ing-Marie och Annika talas vid, men det var först 2015 som Annika och Ellinor stod vid Ellinors dåvarande hus och pratade in Slipparingas första röster och en hemsida skapades. 

I januari 2016 var tjänsten såld och verksamheten kom snabbt igång. 2017 formaliserades mycket av vad som är Slipparinga idag och 2018 sattes de sista klossarna på plats. Nu kör vi! 


Vi är alla kreativa ledare, säljare, arbetstagare, företagare. Idén med Slipparinga är att ingen av oss arbetar 100% med Slipparinga! Alla har andra uppdrag och även anställningar vilket gör att när vi går in och tar ett uppdrag – så är det roligt! Att jobba med kunden och ha det roligt när vi utför uppdragen, är viktigt!

Vi har kompetens och kunskap från vitt skilda branscher, livserfarenheter och tidigare jobb som säljare, försäljare, telemarketing eller annan situation där telefonen används som primära kontakten.

Vi är alla olika och vi spänner över många år av gemensam kunskap.

Du kan lita på att vi kan hjälpa dig med att ringa din kunder!Vi är trevliga, vi är kompetenta och vill ha roligt när vi ringer. Bättre förutsättningar för dig som uppdragsgivare är svårt att hitta!