Annika Thunberg
VD och grundare av Slipparinga

Hur svårt kan det vara?

Idag levererar Slipparinga Praktisk Marknadsföring genom Trevliga Samtal. Hur har vi kommit hit?

Där stod vi i min kompis trädgård och diskuterade ett par andra företagare och sade ”om de bara hade ringt…” till varandra.

Ögonblicket efter såg varandra i ögonen och tanken bara fanns där ”om VI skulle göra det …”

Där och då spelade in våra röster med en mygga i hennes trädgård i november 2015, lade upp en hemsida och sålde in tjänsten 100 samtal december och levererade i januari 2016!

Så var Slipparinga igång!

I början använde vi våra egna telefoner men kärnan, att arbeta för kunden istället för att bara sälja fanns där. Det var givet att det skulle vara fastpris för uppdragen och vi väljer fortsatt bort provisionsersättning för våra ringauppdrag.

Informationen som vi fick från kund började vi leverera muntligt till kunden från vårt första uppdrag. Det var inte så lyckosamt utan senare lades helt sonika IT idén ned (den var ca 2 år för sen och hade blivit utslagen av Swedbanks lösning).

Vi upptäckte redan från början att vi hade en tendens att få in mycket information och under åren har vi utvecklat hur denna registreras och tas vidare till våra uppdragsgivare. Just nu är det en av våra hörnstenar i leveransen av ringauppdragen.

Två blev tre redan i januari 2016. Under åren har vi engagerat ringare som ringt mycket, ringt lite, är kvar eller fortsatt i sina egna företag eller att bli anställda. Ringarna har suttit där de råkat vara för idén är att det är bättre med en Slipparingare som tar Trevliga Samtal än att de ska sitta på kilometersavstånd från Västerås där kontoret råkar vara! Är du nyfiken själv så kika in på vår sida: www.slipparinga.se/karriar

Trevliga Samtal är grunden i vår verksamhet. Vi Slipparingare är kreativa, ansvarstagande och naturliga i telefon, vilket är fantastiska egenskaper när man ska ringa åt någon annan och vill uppnå resultat. Vi delar gärna med oss av våra tips och knep för just ditt uppdrag i Säljanalysen som levereras efter varje uppdrag! (länk Säljanalys)

Alla ringare har någon slags försäljning som bakgrund och alla är egna företagare på ett eller annat sätt, antingen inom samma bransch eller något helt annat! Kika gärna vilka vi är här: Vi som ringer åt dig! Generellt har vi 15-25 års näringslivserfarenhet och har upplevt det mesta. Det genererar många Trevliga Samtal! 

Idén med Slipparinga är att ingen av oss arbetar 100% med Slipparinga! Alla har andra uppdrag och även anställningar vilket gör att när vi går in och tar ett uppdrag – så är det roligt! Att jobba med kunden och ha det roligt när vi utför uppdragen, är viktigt!

Vi har kompetens och kunskap från vitt skilda branscher, livserfarenheter och tidigare jobb som säljare, försäljare, telemarketing eller annan situation där telefonen används som primära kontakten.

Vi är alla olika och vi spänner över många år av gemensam kunskap till alla våra kunders bästa fördel!

Kontakt