Steg 1 – Kontakt!

Ring oss, mejla eller nå oss via vår hemsida när du vill få hjälp med att skapa nya affärsmöjligheter. 

0768 98 98 01
info@slipparinga.se
www.slipparinga.se/kontakt
Steg 2 – Vi lär oss om dig och ditt företag

Vi pratar om er verksamhet för att få fram vilka värderingar och vilka mål ni har. Vi pratar även om er värdegrund och era budskap för att kunna föra fram det så bra som möjligt i säljmanuset.

  1. Vi lär oss om ditt företag.
  2. Vilken målgrupp ni vill rikta er till.
  3. Era budskap och er värdegrund.
Steg 3 – Manusmöte

Vi har tolkat dig och ditt budskap. Detta dokumenteras ner och delas med dig för att ni ska kunna vara delaktiga och kunna föreslå ändringar. Allt ska kännas säkert innan vi börjar ringa. Därefter skapar vi målgruppsanalysen för att nå ut till era idealkunder. 

Steg 4 – Vi ringer!

Under perioden som vi ringer ser vi till att återkoppla regelbundet angående resultat och analyser. Vi tycker det är viktigt att ha öppen kommunikation genom hela processen för att få ett så bra resultat som möjligt. Dels för er, dels för oss Slipparingare – det ska kännas roligt och trevligt att låta oss öka ert företags försäljning!

  • Vår externa säljavdelning med telefonförsäljare ringer kalla samtal.
  • Våra mötesbokare/telefonförsäljare kan sälja via samtal eller boka möte. 
  • Vi tar hand om nykundsbearbetning för att du ska kunna fokusera på dina befintliga kunder.5 – Återkoppling & Säljanalys

Efter telemarketing uppdraget är färdigt är det dags för återkoppling om hur det har gått. Det som främst sker nu är säljanalysen och en uppdaterad ringlista. Vilka har vi fått kontakt med och vad sker gällande försäljningen samt bokade möten.  

Vi har använt våra system för att logga samtal och information från varje kund vi kommit i kontakt med. Det materialet kommer du som företagare sedan också få ta del av.
För dig som kund

Du får en utvärdering av hur du har satt ihop listan för din målgrupp och hur väl budskapet var matchat för att nå denna grupp. Du får också en analys av kontaktperson och en tanke vad som skulle kunna göras före eller efter ringperioden. 

Allt är till för att boosta din business än mer!

För oss Slipparingare

Vi har lång erfarenhet och många års gemensamma upplevelser av hur det är att samtala med nya kontakter. 

Vi har tankar om trender, känsla för en liten annan vinkling av målgrupp eller budskap – som alla skulle kunna ge dig än mer business! Det här vill vi förmedla till dig! Kontakta oss på Slipparinga!